sâmbătă, 7 mai 2011

la liber

foarte scurt si clar inventez o noua zi. aceasta zi are dimensiunile sale - dimineata, ce mai urmeaza apoi, dialoguri, zambete, "vreau-uri" duse departe si adanc in fapte si uite asa se rostogoleste totul fara sa mai tinem cont ca sunt ore, fara sa mai numeri articolele de pe lista virtuala pentru "ce am azi de facut".
responsabili cu noi insine ramanem, ALTFEL...dar ramanem. ca doar nu stam izolati fiecare pe "insula" sa si ne tipam independenta.
doar ca atunci cand iti reprimi libertatea incepe frantura de nemultumire. cred...si are asa o mare indeletnicire sa se intareasca si sa creasca ca la un moment dat te cuprinde si deodata iti dai seama ca te transformi. In altcineva sau altceva. Ce nu vrei sa fii.
suntem atat de destepti - clar doar suntem romani sau convietuim in tara asta - incat eu indraznesc sa spun impertinent chiar ca ne putem aduce libertatea mult mai aproape. Si odata cu asta si se vede si se intelege mai bine de ce se agita totul in interiorul minti noastre. Si da...ne miram ca uite...are sens sa fac asa si asa.
atunci...fara notite sau biletele de "nu-ma-uita".
cum e la liber atunci nu mai selectez nimic si ma dedau la constiinta oferindu-i o cunoastere mai profunda a restului din mine. pentru cei cu imaginatia mai "zemoasa" sa va ganditi ca va transformati in ceva "amestecabil" si apoi cineva, cumva va gusta si poate va consuma cu pofta din voi.
nu este nimic rau sa devii ingredientul care da pofta (si de viata) pentru cei infometati de libertate...

ALTFEL spus...
Umpic si azi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu